Macao – gustari

In continuarea serii de macao, am avut pregatite cateva chichimichi. De exemplu icre. De stiuca.

Hummus facut ochiometric din naut, tahin, zeama de lamaie, ulei de masline, usturoi si putin sumac.

Ca sa mearga unsa cartea am trantit si o salata de vinete, banala, numai cu ulei si ceapa.

Si o tortilla la cuptor, cu sunculita si ceapa, deci nu chiar originala nici asta.

Am calit ceapa cu ceva sunculita (kaizer, bacon, cum ii zice), apoi am pus peste cartofi fierti si iar cartofi capac.

Am facut maglavais din oua, smantana, parmezan, ceva iuteli pe acolo …

… am turnat peste cartofii din tava, am pus capac niste gouda (ca ala era in zona) si am dat la cuptor.

Bine, ala e Gouda cum sunt eu Einstein, dar trecem peste asta.

Am copt si niste carnaciori cu salvie si fenugreek (de ce asa? Iaca nu stiu, de aia).

Si cam asta e, cu hard roc aleluia si va urma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s