Reviste inainte de paste

Bun, imi iau (din ce in ce mai rar) o revista culinara. Inainte de paste. Bucataria pentru toti se numeste, pana acum era cea mai buna, inca mai e prin zona.

Nu am de comentat articole greu de inteles, nici retetele, doar voiam sa va zic de ce am ras, da’ am ras tare. Si cum imi era lene sa dau mai departe sau sa fac poze la articole, am zis sa scriu aici. Treaba e absolut normala, sa pui reclame in revista, ca trebuie sa supravietuiasca, nu e nici asta de blamat, dar cand dadui paginile nu am putut sa nu ma hlizesc vazand urmatoarele reclame puse in banner deasupra retetelor (o sa scriu denumirea retetei si ce scrie mare deasupra):

– Pulpa de miel cu usturoi la cuptor -> burtica suparata? indigestie? balonare? Triferment

– Muschi de vita cu pere si praz, cotlete de miel in crusta de migdale -> senzatie de greata? bila lenesa? Colebil

– Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita, antricot de vita cu sos de coacaze si salata verde -> gaze intestinale? Carbune medicinal

– Cotlete de miel cu legume la cuptor, rulouri de pui cu muguri de pin -> senzatie de greutate si disconfort la nivel biliar? calculi biliari? Anghirol

– Coroana de miel umpluta, rulada de miel -> digestie lenta? probleme biliare? Panzcebil

Rulada de porc cu oua, rulouri festive de Paste -> constipatie? dureri abdominale? Sennax

Nu stiu ce sa fac de Paste, sa mananc sau nu, sa gatesc dupa ce iau cu asalt farmaciile, sunt in mare dubiu … sfaturi? Nu de alta da deja mi-e frica dupa ce am citit retetele si recomandarile de langa. Si frica nu trece decat cu coniace.

hard roc aleluia.

4 gânduri despre &8222;Reviste inainte de paste&8221;

  1. Am rasfoit-o si eu, reclamele mi-au taiat instantaneu pofta de mancare si imi era o foame atunci! cum spuneai foarte slabe sunt revistele culinare, oricum nu e mare paguba tinand cont ca internetul e o sursa inepuizabila de inspiratie in d-ale gurii.
    Keep up the good work 🙂

  2. Au si chestii misto, din pacate destul de rare. Si informatiile de multe ori eronate. Pacat. BPT mai are insa chestii interesante de citit, preluarile alea „la masa cu istoria” de exemplu imi plac.

  3. Pingback: Ciorba de porc cu varza | Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s