Rinichi in sos picant

Treaba a stat in halul urmator, am cumparat piperul ala de la „japoneji”, el find combinat in borcanel cu coaja de portocala, ghimbir, susan, alge si ce o mai avea acolo. Si m-am gandit ca ar merge ceva iute-aromat. Cum am gasit niste frumusei rinichi de vitel, am purces in alcatuirea mini-meniului.

Am folosit in afara de piperul in cauza si rinichiul din dotarea frigiderului (lasat nitel in apa cu otet, desi nu era cazul), o ceapa, sos de soia si putina pasta de tomate.

Am calit intai ceapa in putin ulei.

Am adaugat rinichiul bine curatat si taiat fasiute mici si am amestecat cam pret de un minut doua (daca e de buna calitate (bolo stie), nu merita lasat mai mult ca se intareste.

In sosul format am pus si putina pasta de rosii si la final piper si sos de soia.

Si gata. Avand tenta asiatica au mers cu taitei soba.

hard roc aleluia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s