Cartofii Amaliei

Care la randul ei i-a luat dintr-o revista, eu la ea i-am vazut, pe culi, asa sa le ramana numele. Sunt exceptionali, intr-adevar.

Ne trebuiesc cartofi (curatati si taiati bucati mai mari), sare (si piper sau ce va mai convine) si malai. Toate se amesteca.

Se aseaza cartofii intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptor la foc potrivit cam jumatate de ora.

Desigur ca depinde de cuptor, eu i-am intors odata.

Exceptionali, crocanti in exterior si moi in interior, cred ca ies cel mai bine cu cartofi sapunari.

La rubrica „asa nu din supermarket” nu uitati sa va benoclati la eticheta la orice cumparati, daca scrie carne tocata nu inseamna musai ca asta e, de exemplu la Auchan sub aceasta eticheta iaca ce se vinde:

Nu am achizitionat-o eu, dar is tari frate, hard roc aleluia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s