Pestii inoata pe racoare?

Inainte de draciile din niste fileuri de cod, va zic drept: am facut iaurt de casa. Dar inainte sa citesc reteta m-am apucat de capul meu si … a iesit. Asadar am pus un numar de patru linguri zdravene de iaurt intr-un litru de lapte crud. Si rece, ca deh, pana am gasit reteta m-a apucat harnicia. Cand am vazut ca trebuia laptele caldut, am pus amestecul pe calorifer si sub calorifer si cam intr-o zi jumate s-a inchegat binisor.

E bun dar nu merita deranjul, zic eu, sa ma nsir prin casa cu recipientele.

Boon, cu cozii a stat treaba asa, afara frig, in casa cald, cozii pescuiti din congelator si decongelati. La indemana prima oara, un sos verde (salsa verde, da?) facut, nu de mine, din patrunjel, usturoi, apa minerala, ulei si lamaie. L-am testat intai pe paine prajita. Bun.

Iaca si pestii in vigoare.

Pe care i-am pus (nu toti ca mai aveam un plan) pe ulei de masline, cu mot de sos de usturoi si patrunjel. Si i-am dat la cuptor.

Mai simplu nici ca se poate. Au sfarsit langa o salata de cartofi.

Restul de fileuri, seria doi cum ar veni, rochi doi, solo cimpoi, i-am combinat cu acest condiment (nu aveti, gasiti la plafar de toate si puteti face amestecul).

Am amestecat numai condimentul cu putin ulei de masline, am mazgalit pestii si am dat la cuptor.

Foarte buni langa cartofi cu rozmarin, insa poza de final, ciuciu, nu e.

Si stiti de ce nu e? Ca ma chinuiam sa fac poze pe geam sa vedeti nameti ce nici Poiana Brasov nu are, de aia.

Hard roc aleluia, ca mai avem imagini cu strada pe care nu se poate trece.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s