Am batut frisca

Acum poate o sa radeti, dar mi-era dor de frisca adevarata, la cofetarie se vand numai cauciuce si hulalaua aia nu o suport, parca e spuma poliuretanica, asadar m-am inarmat dupa ce m-am sfatuit cu nasicul meu si cu Silvia cu: o cutiuta de smantana dulce tinuta la rece (chiar si putin la congelator), zahar pudra si mixer.

Am amestecat cu mixerul intai la viteza mica, apoi la mare pana cand frisca nu mai cadea de pe mixer, am adaugat zahar pudra si gata. Delicioasa. Eu stiu ca o sa radeti, dar nu am mai facut pana acum si am zis ca poate mai e cineva in situatia mea si ii folosesc cat de cat imaginile, ca am auzit ca unora nu le-a iesit, ideea e sa fie cat mai rece smantana si restul vine de la sine. Mi-a iesit un paharel jumate din cutiuta aia.

Nu inteleg de ce nu se foloseste frisca asta, nu se compara cu porcariile gen hulala, o fi de pret.

Noi am mancat cu salata de fructe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s