Ciorba de rosii si alte legume cu perisoare si paste

Intai si intai am pus la fiert urmatoarele: 5 rosii, doi ardei capiati, o bucata de telina, un pastarnac, ceapa, morcov, apa si sare.

Am mixat bine totul (cand a fost gata fiert, bineinteles).

Am adaugat si doi ardei foc de iuti si perisoarele facute ca in retetele precedente, cu gris.

Apoi pastele (spaghete rupte bucatele, aia aveam), zeama de varza si frunze de telina.

Si la final leustean.

Portia degustata tarziu in noapte (putini strelici) a indicat cea mai buna varianta de ciorba de perisoare din ultimele trei.

Si a doua zi, ca am prins un strop de lumina, deci canci strelici.

In incheiere o chestie care ne-a placut (poza nu e reusita e un banal mic dejun) facuta efectiv din intamplare, se vad in plan indepartat, masline kalamata fara samburi umplute cu crema de branza cu hrean de la hochland.

Mi s-a parut ca lumea combinatia.

Cam atat pentru azi, hard roc aleluia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s