Carne la garnita reloaded

Pentru ca a venit Mos Nicolae si ne-a adus in dar niste bombonele, ciocolate, bere si vin alb, a consumat in schimb (erau mai multi mosi din astia cu fetele lor) carnita la garnita (model borcan de 800) asa ca am repetat experienta.

De data asta am copt in bere un piept de porc, am pus si nitel usturoi.

Bucatile cu os le-am servit ca atare pe langa niste cartofi.

Restul de carne si carnaciori le-am pus in untura cu ura.
Si le-am ascuns, dupa ce s-a intarit untura, fireste.

Sa vedem cat tine de data asta carnea care scotea pe vremuri lumea din iarna.

7 gânduri despre &8222;Carne la garnita reloaded&8221;

  1. Ai ascuns borcanul in frigider? Prietena mea a facut untra si a facut mucegai si nu stie cde ce. O sa fac si eu carnitza de asta, abia astept 🙂

  2. In camara e destul de rece, pana la craciun sper sa reziste, am mai auzit si eu de untura care rancezeste, eu nici atata nu stiu de ce, la tara o tineau in beci bine merci pana in vara.

  3. Serus! 🙂

    Auzi la „tara” mea, tineau untura asta in bidoane de plastic cu sezoanele si nu rancezea. La amica mea poate i-o rancezit c-o fi fost porcul ametit cu antibioice m-am gandit eu ca deh, pe cine sa punem vina?
    Amu ni ia ma duc sa ieu carnea cu grasime si o s-o pun la borcan.
    Pacat ca esti asa departe de bucata mea de Romanie ca vin pentru zece zile la inceputul lui ianuarie i mi-ar fi placut sa ne cafelim impreuna dar nah, t-oi da una virtuala 🙂

  4. Da, exact asa si la tara in niste bidoane de metal si scoteau cat se manca, era combinatie carne cu carnati, ideea e sa stea la rece (in beci acolo la ei e rece mereu) si intuneric.

    Distantele ne omoara da’ lasa ca or inventa astia teleportarea odata si odata 🙂

  5. am ametit lucrurile ca am luat prea putina carne, vreo juma de kil ca m-am gandit ca mi-a ajunge si am pus-o la topit (burta de porc), carnea a iesit buna dar untura prea putina ca sa acopere carnea asa c-o trebuit s-o mananc de spaima ca s-a strica daca nu e acoperita de grasime.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s