Tocanita de ciuperci si ceva zeama

Iaca in timp ce incercam sa trag o zama de legume cu moare ma pomenii cu niste ciuperci pe cap.

Ce era sa fac, le-am executat.

Taiat nu prea marunt, calit cu ceva ceapa verde, sare, ardei gras si usuroi in faza initiala. Daca tot aveam ciorba pe foc am oparit rosiile pentru sos in aburi.

Am adaugat bere, foi de dafin proaspat uscate de altii care nu mi-au udat bine dafinul, piper si rosiile facute praf cu mixerul si am lasat sa fiarba.

E minunata cu marar si niste muraturi puse de specialisti (nu de mine, in nici un caz)

Si ca sa vedeti ca nu va mint va pun si ciorba, un esec reusit, am fiert legumele (de baza plus ceva cartoafe si zama de varza si suc de rosii). Bai sarataaaa, sarata moarea, te scula din bere de sarata si acra. Asa ca neavand de ales am mai fiert separat o aripa de curcan si am lungit-o. A iesit excelenta. Binenteles sau biensure sau cum se zice in reclame, coafura rezista, ca am dres-o cu leustean. Ia:

Dedicatie speciala, strelicii (pentru un anume domn care face niste muratuuuuuri 😀 )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s