Restaurant Balcic reloaded (sau cum ar veni, reincarcat)

Revin la o parere anterioara preponderent buna. Carciuma, daca isi mentine (sau mencine, vorba unui prieten) preturile, e ca lumea. Am nimerit langa o masa mare de „la multi ani” de data asta, temperatura acceptabila, chelnerita deosebit de amabila, mancarea vine la fel de incet si e la fel de proaspata (ce poate fi ne reincalzit, gen sarmale sau musaca, doh – erau niste comentarii aiurea pe undeva).

Am luat la rand niste rachiuri bulgaresti, toate au fost bune, de caise, pere, ceva pruna invechita.

Din nou ardeii umpluti cu branza, icre (sarate, tarama cred, mie mi-au placut), ceva ciorbe de burta (bune, aiate sanatos si cu o smantana foarte buna alaturi), musacale (servite cu iaurt), si diverse si nenumarate altele.

Nu mai pun link la site-ul localului, e cu cateva pagini in urma sau la istoric, categoria „localuri” sau pe guguletz.

Ce eram eu curioasa sa vad cum este din meniu, capul de miel. A venit deja aranjat cu tot ce ii trebuie, mi-a explicat doamna care ne servea ca nu il aduce intreg deoarece trebuie despicat cu barditza (iertati de tz-uri).

Avea bucati de carne de pe obraji, limba, creier si o zeama, gust foarte puternic de oaie, atenciones sensibililor la asa ceva. Bun cu muraturi (parerea mea).

Crasma e misto. Un mare minus la buda aia frumoasa si dotata e ca nu se schimba cosurile cu hartii, e pacat.
Si usoara intarziere la aducerea comenzilor, resul e ok.

Na ca era sa uit. Nici pestele nu mi-a placut, e de evitat data viitoare.

2 gânduri despre &8222;Restaurant Balcic reloaded (sau cum ar veni, reincarcat)&8221;

  1. Hai salut
    Am mers sa vad si eu frumusetea de rstaurant si chiar mi-a placut.
    Salatele bune cu rachiu de struguri si caise,ciorba de miel ff buna, bun pastravul,
    iar tortul de fructe de padure ca la mama acasa.
    Serviciul bun,toaleta aparte si frumos mirositoare,cam cald pe terasa,dar in interior cu aerul conditionat este bine.
    Berea nu era sevita in halbe de la congeletor dar destul de buna-kamenita-.
    Lipsa parcarii si a unei firme in bulevard ne-a facut sa ne invartim pe langa 30 de mminute.
    Recomand restaurantul celor interesati si e bine sa mergeti in grup de 6-8 persoane sa puteti sa gustati din platorile firbinti-sfaraind-,din capul de miel si orezul cu organe de miel,cu parleka-focacia bulgareasca- cu braza si sa cereti vin la pahar si alb si rosu care sunt deosebite .
    Pota buna
    Astept comentarii pe site sau pe email
    vik

  2. Pingback: Favorite prin localuri « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s