Hanul Berarilor

http://hanuberarilor.ro./

Fosta Casa Bucur si-a redeschis portile, meniul si preturile sunt la link, eu dau doar poze si impresii subiective. Am fost doisprezece.

Mi-au placut enorm decorurile (in linii mari halbele alea puse peste tot sunt haioase foc), buda ok, chelnerii buni. Putini per cap de vita furajata, deci comandati din timp berea. Nu am baut berea casei, doar Tuborg la metru, nu stiu cum e.

S-au consumat asa (din amintiri): niste shot-uri de tequila, supa de rosii, bere, supa-crema de legume, rom, ciorba de burta (buna dar cam rece), tigai picante (slabut preparatul), niste sticle de tequila, carne la garnita (mie mi s-a parut in regula, proprietarul farfuriei nu era incantat), sarmale si pastrama de oaie (bune), niste beri intarziate, seria a nu stiu cata, deserturi diverse – al casei, cu mere, crema caramel, bune.

Au mai fost una – alta, per total (imi pare rau ca nu pun si pozele cu invitatii, peroane spre publice de altfel, ca sa vedeti ce bine ne-am simtit) concluzia a fost asta: chelnerii super de treaba si intelegatori, preturile medii un pic spre mari, doamna cu mopul de treaba. In minus: eu as schimba pe alocuri retetele, ca sa nu zic bucatarul, as angaja un chelner-doi in plus.

Oricum e de revenit, nu pot da nota pentru ca am fost o masa atipica. Chelnerii „stie” saracii de ce.

Poze:

Sigur, s-au mai consumat si altele pe langa dar nu le-am retinut, oricum destul de multe sticle … pardon, farfurii. Nota la 11 – 12 persoane (ca unii au baut, pardon, mancat cat doi 😀 ) cam opt milioane si ceva, rezonabil. Pacat ca nu mai angajeaza chelneri de banii aia ca avand cadere am murit pe alocuri de sete.

Altfel, fara nota, de revenit.

2 gânduri despre &8222;Hanul Berarilor&8221;

  1. Du-te bah ca ai uitat de mistretzu la rotisor si camila umpluta cu oaie, nu mai minti poporu’ ca televizoru 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s