Dovleceii Laurei si „hot dog”

Am refacut dovleceii la cuptor ai Laurei Laurentiu, de data asta respectand procedeul, nu am mai facut maglavais ci am trecut dovleceii curatati, taiati si scursi, dati prin kefir amestecat cu sana, lapte batut si iaurt, menta si sare, apoi prin pesmet amestecat cu parmezan si condimente.

Dat la cuptor.

Slide1

Slide2

Slide3

Slide4

Slide5

Sunt excelenti dar au o problema, daca raman pe mai tarziu sau a doua zi se inmoaie 😦

Slide6

La micul dejun langa maioneza cu usturoi si „hot dog”.

Slide7

Am descoperit la Zimbo niste crenvusti excelenti, au ceva conservanti dar fata de alte mezeluri mult mai putine chimicale, sunt excelenti la gust, ceva mai scumpi, dar odata la nustiu cat timp merg.

Slide8

Procedeul pentru asa zisul caine fierbinte:

– se turteste o felie de paine toast (cu sticla, nu am sucitor);

Slide9

– se unge felia cu mustar, se ruleaza strans crenvustiul in ea;

Slide10

Slide11

– se pun pe farfurie la pozat;

Slide12

– se dau pe esofag la vale.

Si cam atat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s