Pentru iubitorii de spanac

Neiubitorii pot sari aceasta intrare.

Aveam de ucis fix patru foi de lasagne, pe langa ele am mai adunat jumatate de cutie de spanac congelat, o mana zdravana, cam ca a lui Parjol cand inca mai boxa la plus 91, de telemea sfaramicioasa, doua oua, jumatate de cutie de smantana si o cana de lapte.

Slide1

Se inmoaie spanacul intr-o lingura de ulei de masline ca nu il putem pune congelat, nu-i asa?

Slide2

Se amesteca branza zdrobita, faramata sau rasa. Sare nu am mai pus ca era telemeaua ocna.

Slide3

Intr-un vas uns se alterneaza straturi de foi si umplutura.

Slide4

Se amesteca ouale cu smantana, sare, piper, nucsoara. Se subtiaza cu lapte.

Slide5

Slide6

Se toarna maglavaisu in vas, am mai pus si bucatele de cascaval deasupra ca prisosea. Am dat la cuptor.

Slide7

Calda:

Slide8

Sectiune calda si rece:

Slide9

Slide10

Asta e tot, hard roc aleluia.

Un gând despre &8222;Pentru iubitorii de spanac&8221;

  1. Pingback: Spanac | Aphex

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s