Varza calita simpla

In principiu avem nevoie de o varza si alte cateva maruntisuri de pe langa casa omului. Avand in considerare anotimpul, daca nu pun condimentele si celelalte nimicuri ce deja se aflau in ciustodie, pot sa spun ca e mancare de doi lei, ca atata a fost varza.

Slide1

Se toaca si se pune la calit in ulei, se condimenteaza dupa plac (cimbrisor, foi de dafin, piper si ardei iute in acest caz).

Slide2

Cand s-a inmuiat se adauga bulion/pasta sau suc de rosii, am mai pus si nitica boia, apoi se lasa sa fiarba. Eu o las pe foc o perioada si apoi la cuptor sa scada.

Slide3

Asa era dupa portia de cuptor:

Slide4

Sigur ca merge cu carnati, sunci, ciolane … eu asa am avut astazi chef de ea, simpla, de doi lei.

Slide5

Ma rog, nu simpla, simpla, ca niste ciusca iute tot i s-a potrivit.

Slide6

Toamna dupa suflet in continuare va doresc.

4 gânduri despre &8222;Varza calita simpla&8221;

  1. Varza, ca varza, sunt convinsa ca a fost buna, mai ales ca la cuptor i se intensifica aroma…. da’ cratita, mie mi place cratita ta Berndes de mor, tanjesc si eu dupa un set Berndes, si astfel o sa imi scot la pensie gramada de oale si cratiti inutile…da is tare scumpe, si nici nu prea se gasesc. Tu de unde o ai?

  2. Si mie imi place de mor, bineinteles ca nu am cumparat-o, am primit-o cadou, a fost ceva oferta pe puncte la un supermarket italian. Am cautat pe internet si am vazut si eu cat costa, acum trebuie sa imi iau un seif sa o tin acolo ca habar nu aveam ce comoara detin 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s