Supa de zburatoare cu un soi de taitei de casa si masa

Un fel de … n-ar mai fi, cine o mai face, am facut bucataria zici ca e dupa ninsoare. De cocaina eventual si m-am umplut de nervi, pana in final am izbandit.

Am zmolcosit un aluat din doua oua, sare si cam 12 linguri de faina.

Slide6

Am infainat „planul de lucru”, asa sa ajunga cine o mai avea planuri distructive ca mine, am intins, rupt, apasat, tras, taiat, pana la urma au iesit niste taitei care seamana mai degraba cu fasiile de burta din ciorba respectiva.

Slide7

Slide8

Intre timp a fiert si supa facuta din gaina, curcan, ceapa, morcov, telina, pastarnac, ardei gras.

Slide9

Legumele cu putina zeama le-am facut crema de legume, am adaugat si un cub de unt.

Slide10

Taiteii fierti separat au aterizat in supa, am pus si verdeata.

Slide11

Dedicam strelicii domnului Puiu.

Slide12

Si o portie cam palida la fata datorita luminii triste a toamnei de-afara.

Slide13

2 gânduri despre &8222;Supa de zburatoare cu un soi de taitei de casa si masa&8221;

  1. BD, am citit pe un blog, parca al Laurei Adamache, ca lasa aluatul de taietei infasurat in folie alimentara, pe masa de bucatarie, vreo jumatate de ora.
    L-am lasat si eu si vreau sa zic ca devine elastic de il manevrezi super usor dupa aia.

    Spor la treaba!
    Buli

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s