Sarmale cu „raci”

Am auzit ca in oltenia se mananca de sarbatori sarmalele imbogatite cu un soi de ardei carora li se zice raci, cam ca cei kapia dar cu coaja subtire, cum aveam asa ceva am imbogatit si eu sarmalele mele cu cativa ardei, „raci si un vin rose spaniol.

Inainte de reteta sa va arat niste carnati luati din Billa, foarte buni, desi cam scumputi, dar mai bine mai putin si mai de calitate, zic eu.

Slide1

Umplutura am facut-o standard cu carne (un kil amestec si un kil vita), condimente si orez (cam o cana).

Slide2

Slide3

Productia la hectar.

Slide4

Si straturile cladite asa: piept afumat (de comert, altu nu avui), varza tocata (proaspata), sarmale si ardei si tot asa.

Nu uitam de ardei iute.

Slide5

Slide6

Am pus pe deasupra vin din asta:

Slide7

Si capac o cutie de rosii tocate si ce se mai vede.

Slide8

De aproape, a doua zi dupa ce au fiert de le-a venit rau.

Slide9

Astrea sunt sarmalele din ultimele foi de varza de anul trecut, hard, rock, aleluia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s