Am trecut la porcarii

Am gasit la pret bun creier de porc, oase garf si cozi toate proaspete si am facut urmatoarele.

Creier pane

Am lasat peste noapte in apa rece creierii sa se dizolve bine sangele, i-am oparit (nu am curatat pielita, erau foarte mici si era mult prea fina, nu a fost cazul), sarat si piparat si dat intai prin faina.

Slide10

Apoi prin aluat facut din faina, oua, condimente si lapte.

Slide11

Si i-am prajit in ulei incins.

Slide12

Slide13

Productia la hectar:

Slide14

Si sectiune prin cefalorahidian, circumvolutiuni, creier.

Slide15

=====================================

Ciorba foarte ieftina de purcel

Am fiert bine doua pungi de garf (coastele alea de pe langa cotlet) si codite de porc, fara sorici, pline de carne, sa tot fi dat vreo 3 lei pe toate.
Am pierdut poza, aia e.

Legume, sa zic de vreun leu doi.

Slide16

Slide17

Am mai pus jumatate de borcan de pasta de kapia care era prin zona, ardei iuti, o cana de zeama de varza si o mana de paste fainoase si basta.

Slide18

Strelicii dedicati lui Puiu, cum se stie.

Slide19

Nu stiu altii cum sunt dar in general mancarurile ieftine ies atat de bune incat se termina repejor. Ploi putine si vant in pupa va doresc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s