Orez, curcan, legume

Iarasi am fost in lipsa de inspiratie, e o tocana de legume cu orez si carne, e un pilaf, nu, e Mighty Mouse!

Avertizez pe aceasta cale toti privitorii unor alte tari ca la pilafo-tocana, sau chiar pilaf normal, mie, noua, ne place orezul rasfiert, nu bob cu bob, nu gen risotto, nici un gen decat fiz asa cum a iesit.

Asadar am fiert o aripa de curcan (cu o felie de telina pe care am pus-o in final tot in pilaf sau ce o fi asta), am calit legume (ardei, ceapa, morcov), am adaugat o rosie data pe razatoare, jumatate de borcan de tocana de legume (daca nu aveti din borcaniada proprie luati de-a gata de la Olympia, e buna), apoi orezul si am inabusit totul.

Slide19

Slide20

Am scos si dezosat curcanul, una bucata aripa, iar din supa am pus cinci parti peste mancare la o parte de orez (in ecuatia de fata parte = cana).

Slide21

Supa ramasa am congelat-o.

Slide22

Si varianta finala fara poza de catalog ca s-a ras jumatate de cratita pana am apucat sa bag la frigider ceva, cica mancare pentru o saptamana, vezi sa nu.

Slide23

A, cand e gata dau focul mare cam cinci minute, sa prinda crusta pe laterale, ca chestie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s