Ciorba de salata modificata

Inainte de reteta spuneam mai zilele trecute ca am achizitionat un gratar, marca romaneasca, acum l-am pus prima oara la lucru cu carne si sunt foarte multumita de el, iata:

Slide2

Slide3

Ciorba de salata

Am folosit: doua capatani de salata dichisite, dovlecel, cozi de ridiche, ardei gras si iute, morcov, ceapa, telina, sfecla rosie. In plus pentru final oua, putin gris, lamaie si verdeata. Plus o mana de paste in forma de orez (de obicei puneam orez).

Slide4

Am pus la inabusit zarzavatul tocat cu putina sare, am pregatit salata fasii, in oala am mai pus si o lingura de pasta de ardei (bonus), apoi am adaugat si salata si am lasat sa se inabuse toate.

Slide5

Dupa ce s-au inmuiat toate am pus sfecla, apa si am lasat pe foc.

Intre timp am facut o omleta din 4 oua si o lingurita de gris si am taiat-o cuburi (o puteti taia si franjuri, stelute sau dinozauri ca nu conteaza).

Slide6

Slide7

Cand legumele erau gata fierte am pus o lingura de paste in forma de orez (risoni si mai stiu eu cum le mai zice ca am uitat).

Slide8

Dupa vreo cinci minute am pus omleta si am mai lasat cam 5-7 minute.

Slide9

Si in final am adaugat zeama de lamaie si verdeata si gata.

Slide10

Gata.

Slide11

Slide12

Dupa cum vedeti nu am strelici de dedicat, a iesit fara, am pus doar putin ulei de masline si se pare ca l-a mancat cineva.

Slide13

Desigur ca merge si cu smantana. Asta la vista, hard roc aleluia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s