Cod si mujdei cu busuioc

Toamna, frig, soare cu dinti, mancare usoara. Asadar.

Culegem ultimele ramasite de busuioc de la geam (au mai ramas numai rosiile), punem la o mana de busiuoc un catel de usturoi, sare si un ardei deosebit de iute.

Adaugam apa minerala si mixam.

Slide1

Slide2

Rezultat final cu spume si fara:

Slide3

Codul (imi place mult codul ala de alaska de se gaseste congelat) dupa ce l-am dezghetat, dat cu sare si scurs bine, am vrut sa il prajesc dar eram in pasa de „hai sa mai stam la cafele” asa ca am pus intr-o tava ulei de orez, pesmet, codul sarat, stropit iara cu ulei, presarat cu pesmet si dat la cuptor la foc mare cam zece minute.

Slide4

Scos fierbinte l-am aruncat in mujdeiul descris mai sus.

Slide5

Dupa parerea mea e mult mai bun facut asa decat dat prin oaresceuri si fript in tigaie si ocupa deosebit de putina vreme, adica e timo de bere … pardon, cafea.

Detaliu cu strelici:

Slide6

Una bucata portie …

Slide7

… plus detaliu de mujdei simplu ca mi-a mai ramas si am congelat.

Slide8

Si in loc de larevepa rosioarele care se incapataneaza sa ramana pe pervaz si nu ma lasa sa scap de ele deloc. Si sunt multe si nu se coc.

Slide9

Slide10

3 gânduri despre &8222;Cod si mujdei cu busuioc&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s