Ciuperci cu miere

Ideea mi-a dat-o un prieten, am adaptat-o extrem de putin. Asadar ne trebuie ciuperci, ulei de masline si miere. Pentru final, la servire, sosul de soia completeaza nemaipomenit gustul, mai bine ca sarea.

Cantitatile sunt in functie de vrere si posibiitati, eu am facut cateva de test si mi-au placut.

Slide1

Se pun ciupercile cu putin ulei de masline si o ceasca de apa sub capac pana cand scade toata apa si se prajesc usor sampinioanele.

Slide2

Se adauga o lingurita (la cantitatea mea) de miere.

Slide3

Se lasa sa se caramelizeze usor de tot mierea.

Slide4

Se stropesc cu sos de soia.

Slide5

Se mananca dupa ce s-au racorit putin (mierea si uleiul incinse nu e indicat sa se consume fierbinti ca e durere mare).

Slide6

Detaliu cu ciupercile glazurate.

Slide7

Pareri proprii: seamana cu mancarea asiatica si cred ca ar fi si mai bune daca odata cu mierea se pune si putin cognac sau chiar se flambeaza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s