Tortilla de cartofi

Am facut varianta clasica, asa cum am vazut intr-un local in Barcelona, numai ca a mea a iesit mai subtire (tortilla) pentru ca am pus putine ingrediente si era tigaia mare. Insa bun de tot.

Am folosit un cartof foarte mare si trei oua. Cartoful l-am feliat cu aparatul de curatat si l-am pus la fript (foc mare, fara sare) in amestec de ulei de masline, de floarea soarelui si unt.

Slide1

Trebuiesc amestecati continuu dar se fac foarte repede asa subtiri.
Am batut ouale cu (cam) mult piper si sare si am pus peste cartofi.

Slide2

Ca sa nu mai intorc tortilla am pus capac si am lasat la foc foarte mic.

Slide3

Se face mare dar cand se raceste isi revine, asa arata cand e gata.

Slide4

Fata – verso.

Slide5

Si o felie.

Slide6

Daca aveam o tigaie mai mica sa iasa mai inalta arata si mai bine sectiunea, oricum imi place mai mult asa in straturi cum v-am zis ca am mancat la cateva cafenele.

Slide7

E buna si calda si rece si a doua zi.

Ole.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s