Supa de mistret afumat

Inainte de reteta din titlu sa va arat cate altceva.

Andive inabusite cu ulei de masline, putina bere, sare, piper si zahar. Poate nu arata de poza finalul dar sunt excelente.

Diapozitiv1

Diapozitiv2

Tramezzini am inceput sa facem de cand am gasit in Auchan paine speciala pentru asa ceva, e ca un toast dar fara coaja si nu atat de dulce, merge bine si prajita si ne. Umplutura la alegere. Noi am pus de la salata de boeuf, pastrama, salam, pana la diverse legume. Iata:

Diapozitiv3

Diapozitiv4

Supa de mistret afumat (care poate fi si ciorba daca o acriti si facuta si cu alta afumatura, desi precis nu are acelasi gust).

Am transat, spalat si oparit carnea.

Diapozitiv5

Am pregatit condimentele.

Diapozitiv6

Am tocat legume de supa, am pus si condimentele, iar atunci cand carnea a fost fiarta am strecurat zeama deasupra si am pus la fiert. Am adaugat si carnea dezosata.

Diapozitiv7

Dupa un timp am adaugat si doi cartofi.

Diapozitiv8

Fireste ca am pus si sare si piper dar dupa ce am gustat, carnea fiind deja sarata cat de cat.

Pozele de final nu sunt prea reusite caci sunt facute cu blitul tarziu in noapte.

Asadar s-au mancat aseara:

– portia unu;

Diapozitiv9

– portia doi si trei cu ardei iute;

Diapozitiv10

– portia patru cu smantana si strelicii dedicati unui anume domn Puiu.

Diapozitiv11

Sa aveti toamna bogata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s