Pesto – varianta ultrarapida

Am pus in vasul mixerului 100 de grame de samburi de pin (scumpi rau dracii astia dar gustul e fabulos), cam 50 de grame de parmezan, o mana de busuioc si putin ulei de masline.

Diapozitiv5

Diapozitiv6

Mi-au iesit doua portii, una pentru consum imediat, una pentru congelat.

Diapozitiv7

Am folosit-o impreuna cu niste reginette integrale.

Diapozitiv8

Dupa gustul meu asta e unul din cele mai bune sosuri pentru paste.

4 gânduri despre &8222;Pesto – varianta ultrarapida&8221;

  1. Pingback: Reginette « Aphextwinz's Blog
  2. Pingback: Pesto, papagali, petrom « Aphextwinz's Blog
  3. Pingback: Supa cu cappelletti si pesto « Aphextwinz's Blog
  4. Pingback: Paste vegetariene, ou ochi si vreme nesimtita « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s