Ciorba de gaturi de pui si fasole verde-mov

Asa s-a nimerit si s-a nimerit bine.

Am primit o plasa de pasui mov, verzi in interior.

Diapozitiv7

Le-am oparit cinci minute in kukta (fragede rau). Inainte si dupa oparire:

Diapozitiv8

Separat am fiert gaturi de pui cu morcov, ceapa, o mana de hribi si ardei iute.

Diapozitiv9

Am pus fasolea in zeama de la pui si am pregatit o „fatza” din: legumele fierte, usturoi, un morcov crud, toata treaba am inabusit-o in foarte putin ulei de masline, apoi am adaugat-o in zeama. Dupa ce au fiert toate impreuna cam 15 minute, am dres ciorba cu ou, smantana si otet de tarhon si am stins focul.

Diapozitiv10

Mi-am amintit la final si am presarat si ceva leustean uscat, ca era rezident de asta toamna.

Diapozitiv11

Dupa parerea mea gaturile fac familie buna cu pasuile, mancate impreuna mai ales, bucatile de oratanie inmuiate in zeama aiata fac un deliciu negurmet, asa, de Salajean, sa ma iertati pentru lipsa de maniere.

Diapozitiv12

2 gânduri despre &8222;Ciorba de gaturi de pui si fasole verde-mov&8221;

  1. arata bestial, parca e ciorba de burta in poza. nmie imi iese diferit de obicei dar o sa fac si reteta ta.
    nice to see you again!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s