Supa de oase de vita

Am fiert oasele (cu ceva carne pe ele) la kukta numarul unu iar legumele (rosii, ceapa, morcov, telina, ardei gras si iute) le-am inmuiat in putin ulei si le-am pus si pe ele separat la kukta numarul doi.

Diapozitiv9

Dupa ce le-am imprietenit am pus si un cartof sau doi si am lasat sa fiarba si acestia.

Diapozitiv10

Vara nu prea acresc ciorbele caci mi-e teama sa nu se strice si sa nu simt, asa ca le dreg daca e cazul in farfurie.

Supa simpla:

Diapozitiv11

si dreasa cu smantana si otet de tarhon:

Diapozitiv12

Inca o treaba, vara racesc mereu mancarurile rapid ca sa le dau la rece, in chiuveta.

Diapozitiv13

Si neaparat strelicii dedicati unui anume domn puiu.

Diapozitiv14

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s