Ciorba de pipote de curcan

Am fiert pipotele la kukta, apoi le-am taiat bucatele. Timpul in care au fiert ele asa in ceva apa a fost folosit cu rezon, adica am calit putin zarzavat (ceapa, morcov, telina, frunze de morcov, ardei gras si iute). Am pus apoi pipotele si zeama.

Diapozitiv27

Am reexperimentat „taiatul” zemii, ca am citit recent pe un forum diverse sfaturi si am reincercat, cu succes, urmatoarele: am amestecat oua (intregi) cu otet (de tarhon). Am subtiat cu zeam afierbinte si am turnat in oala dupa ce am stins focul. NU s-a taiat, nu s-a coagulat. La final am pus leustean (uscat, trebuie sa scap de recolta anului trecut).

Diapozitiv28

Din nou s-a ascuns soarele la pozele de final. Dar orice ar fi, strelicii sunt dedicati unui Domn. Puiu.

Diapozitiv29

Diapozitiv30

Un gând despre &8222;Ciorba de pipote de curcan&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s