Tocana de burta cu fasole

Reteta originala facuta de prietena Silvia a avut succes asa ca am repetat-o dupa amintiri si cu ceva adaugiri ca mi-a fost lene sa caut varianta italiana.

Avem nevoie de burta de vita (am folosit pre-fiarta si gata taiata), fasole fiarta (din conserva sau nu), rosii pasate (bulion, suc, ce aveti), vin alb sec, morcov, ceapa, telina, usturoi, foi de dafin, ardei iute.

Diapozitiv6

Am calit legumele in ulei de masline.

Diapozitiv7

Am stins cu un pahar de vin alb, am adaugat burta, condimentele si apa.

Diapozitiv8

Am lasat pana cand burta a fost fiarta (in cazul acesta cam 40 de minute).

Diapozitiv9

Am adaugat pasta de rosii si dupa putin timp fasolea, boia dulce si patrunjel uscat.

Diapozitiv10

Am mai lasat cateva minute si gata. Merge cu parmezan ras pe deasupra dar si cu paste fierte, paine prajita, dupa caz si chef.

Diapozitiv11

Detaliu:

Diapozitiv12

Mie mi se pare una din cele mai reusite mancaruri inventate vreodata, fireste daca va plac ingredientele principale.

Un gând despre &8222;Tocana de burta cu fasole&8221;

  1. Pingback: Burtz « Unde scriu lu gigel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s