Lasagna lejera

Si reteta asta, aproximativ asa, am vazut-o la Stella, nu am cautat-o, am facut-o din amintiri si dupa inspiratie, e foarte simpla.

Avem nevoie de: foi de lasagna, pulpa de rosii (de la cutie sau proaspete), cas de oaie (am pus eu, merge si mozzarella sau stiu eu ce alt branzet), busuioc, smantana si oua.

Diapozitiv13

Separat pentru final am scos si pielea de pe doua rosii. Am batut ouale cu smantana (era foarte grasa asa ca am mai subtiat cu putin vin alb sa aiba pastele de unde trage lichid) apoi am pus straturi:

foi de lasagna, cas, busuioc, cuburi de rosii …

Diapozitiv14

… oul cu smantana si am repetat.

Diapozitiv15

Ultimul strat a fost de paste cu sosul de ou si rosii felii plus ceva oregano presarat.

Diapozitiv16

Am dat-o la cuptor intai acoperita cu folie apoi fara, sa se rumeneasca putin.

Diapozitiv17

E buna si calda si rece, chiar foarte buna.

Diapozitiv18

Detaliu:

Diapozitiv19

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s