Drumul berii tailandeze, o parte din Bangkok

Dupa un drum (ma repet) canicular si nervi ca facem pe mine dupa niste ore in trafic, lasaram colegii malaezieni la ei la ambasada si ajunseram la Amari Watergate. Deosebit hotelul, in centrul comercial (aci dezavantaj, ca nu voiam a cumpara nimica), cu un personal extrem de amabil, cu niste restaurante nemaipomenite si aproape de o mancare stradala, mama ei. Ingramadii niste imagini de la Amari, restul sunt pe net la http://www.amari,com.

Diapozitiv59

Priveliste de pe geam, etajul 15, nivel de fumatori, ce palaria noastra de viciati.

Diapozitiv60

Cum eram rupti de oboseala am luat o prajitura, o bere si o cafea la patiseria hotelului, apoi am dat o scurta tura prin jur, apoi, dupa ce ne-am trezit, constatand ca e foarte tarziu si au inchis crasmele am petrecut o seara relaxanta la un local cu specific american din hotel (stiu, mi-e rusine) unde, fiind happy hour am ingurgitat margherite si beri si am halit coaste si aripi. Localul gen Ruby Tuesday de la noi, mi-e rusine, dar imi era foame, dati cu piatra care n-ati pacatuit.

Diapozitiv61

O sa continui cand va functiona site-ul, momentan am stat jumatate de ora si nu s-a incarcat nici o poza, o sa editez cand se va indura serverul de la wordpress. Multam pentru atentie si rabdare, nu e vina mea.

3 gânduri despre &8222;Drumul berii tailandeze, o parte din Bangkok&8221;

  1. Gata fata, ma trezii, incerc cu incredere sa pun ce mai am, oricum nu e vreo descriere nemaipomenita, ma bucur ca tiu-a placut.

  2. Pingback: Luna mai | Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s