Stufat de fasole

Inainte de a trece la disecarea si motivarea retetei, trebuie sa va arat cum au sfarsit resturile de ieri alaturi de un sos din castraveti, marar si crema de branza.

diapozitiv119

Ca sa revenim la chestii mai serioase stiu ca prin definitie „stufat” trebuie sa contina carne. Dar nu mi-a venit alta idee de nume pentru mancarica asta si in plus vegetarienii de ce nu ar avea stufatul lor. Pana la urma si fasolea contine proteina, hai sa nu fim carcotasi 🙂

Avem nevoie de fasole fiarta (eu am folosit o conserva, puteti fierbe domniile voastre fasolea), ceapa si usturoi verde, harissa (sau alt model de chestie iute) si boia dulce.

diapozitiv213

Am calit in ulei (de masline am ales eu) ceapa si usturoiul cu putina sare.

diapozitiv313

Am adaugat boia si harissa si le-am calit impreuna.

diapozitiv411

Am adaugat conserva de fasole cu tot cu zeama ei …

diapozitiv512

… si am lasat sa bolboroseasca sub capac pana a scazut zeama.

diapozitiv69

La final am adaugat cu generozitatea-mi cu care nu ma laud ceva mai mult marar (de la congelator).

diapozitiv78

Aceasta fiind ultima gateala pentru urmatoarele doua saptamani imi doresc drum bun si ne revedem cu bine.

Reclame

7 gânduri despre &8222;Stufat de fasole&8221;

  1. bai..deci cel mai tare blog de haleala parol…ca sa nu mai zic de poze..sa traiesti

  2. Ama, cam da, ca iahnia de fasole, numai ca eu nu puneam usturoi, in nici un caz mult usturoi, acum a fost experiment si a fost reusit, e nemaipomenita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s