Pulpe cu bere si mult usturoi

Amu nu e reteta maxim diferita de altele, da o pozai ca la inceput o fo soare si am zis ca se vede fain, finalu’ o fo teapa. Asadar mareata reteta (pentru burlaci, incepatori, ciungi, orbi, ma rog) este asa: se pun pulpele de pui in vasul de sacrificat, se adauga pe ele condimente (iutzica, rozmarin, piper), ulei picant, usturoi felii si una sticluta de bere, in cazul acesta Ursus la 0.33.

diapozitiv158

Se dau la cuptor jongland cu flacara in functie de necesitati.

diapozitiv231

Se servesc (si mananca) dupa caz, cazul de fata a fost insotit de morcovi sote cu condiment 7 spices, urzici cu mujdei si sosul ramas. Iertati poza finala dar aparatul ma pacaleste din ce in ce mai des.

diapozitiv320

Inainte de marea gateala de mai sus am facut niste icre de crap cu nitel ulei de masline si de samburi de struguri si ceapa verde (plus zeama de lamaie).

diapozitiv422

2 gânduri despre &8222;Pulpe cu bere si mult usturoi&8221;

  1. Draga Dana , tocmai ce ti-am vizitat blogul, ma bucur ca ti l-ai facut, permite-mi sa-ti dau o idee… referitor la reteta asta am si eu pe blog o reteta „Pui cu sunca, ceapa si bere” am facut-o tot cu pulpe de pui. Daca ai chef si timp poti sa o incerci este foarte buna.

  2. Merci, o sa ma uit si poate o incerc, nu stiu cand caci noi mancam foarte rar pui dar o sa o pastrez pentru ocazii. Ti pup.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s