Mistret la cuptor

Am primit una bucata picior de mistret (prins cu latul in Delta, deci posibil corcit cu porc domestic).

diapozitiv149

Extraordinar de frageda carnea, am transat-o, oasele si cazaturile le-am facut ciorba si am trantit si o bucata de friptura la cuptor, fara sa o marinez, am uns-o cu un amestec de ulei, usturoi, piper lung, ardei iute …

diapozitiv228

… si vin rosu. Am acoperit chestia cu folie de copt si folie de aluminiu si am lasat-o la cuptor.

diapozitiv317

A iesit fantastic de frageda si gustoasa. Chiar neasteptat, repet, cred ca porcul era mai special asa, ca nu avea miros de vanat dar nici consistenta de godac crescut in spatiu restrans.

diapozitiv420

Oasele cu zarzavat, mult ardei gras si iute, mazare, cartof si acrita cu zeama de varza au luat calea zemii, iata:

diapozitiv516

Iar cei mai necajiti au mancat picioci rantaliti (adica ceva cartoafa fiarta si zdrobita, trasa nitel la tigaie cu ceapa) cu iaurt degresat, multa boia iute si menta. Amin.

diapozitiv621

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s