Ciorba de burta de ciuperci

Adica ce, ciupercile nu au burta? Pana la dovada contrara eu asa i-am zis retetei, nascuta din pofta originalului, din burta de animal mort, dar cu anumite oprelisti din partea doftorului care da liber la intepaturi in vene in caz de abatere.

Asadar pentru asemanare coloristica si strelici convingatori am calit putin zarzavatul de ciorba (telina, albitura, ceapa, morcov) in ulei de masline, apoi am acoperit cu apa si am lasat la fiert. Ciupercile le-am taiat fasiute si le-am pus si pe ele la un loc, in supa in care legumele fierte au fost pasate.

diapozitiv145

Am dres zama in felul urmator: am amestecat usturoi zdrobit cu otet, iaurt, apoi cu zeama fierbinte si am strecurat in ciorba. Si gata.

diapozitiv155

Am niste strelici dedicati domnului puiu, cu comentariul final ca este foarte buna, fara a avea, fireste, consistenta originalului, este nu atat o imitatie cat o zama foarte buna. Poftiti.

diapozitiv165

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s