Bigoli cu dovlecei si creveti

Despre bigoli am mai vorbit, sunt niste paste, specifice zonei Veneto, arata ca spaghetele dar nu stiu din ce grau sunt facute, fierb mai greu si oricat le-as uita pe foc nu se rascoc. Asa ca le-am pus la fiert inainte de a ma apuca de treaba. Treaba a constat in curatarea partiala a cojii catorva dovlecei si calirea lor impreuna cu putin ardei gras, ceapa si usturoi si condimentarea cu oregano, busuioc si mult piper.

diapozitiv173

Am adaugat si crevetii (congelati) si am lasat cu capac sa se faca impreuna.

diapozitiv183

Am pus si pastele fierte sa traga putin din sosul format si apoi gata.

diapozitiv192

Concluzii: exceptionale, desi m-am abatut de la reteta spusa de fete (cu paste, creveti, dovlecei si pesto).

diapozitiv203

Si din cate imi amintesc, la sos am pus si putin vin. Alb. Sec. Riesling. De Jidvei.

diapozitiv2111

2 gânduri despre &8222;Bigoli cu dovlecei si creveti&8221;

  1. Pingback: Paste cu ton si dovlecei « Aphextwinz's Blog
  2. Pingback: Taglerini cu dovlecei si creveti | Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s