Pasta de naut cu susan

I-as fi spus hummus, dar nu am respectat cantitati si am mai adaugat sumac, asadar am numit-o ca mai sus, sa nu avem conflicte interetnice.

Am folosit o cutie de naut fiert, doua linguri tahin, jumatate de catel mic de usturoi, zeama de la jumatate de lamaie, cam doua lingurite de sumac.

diapozitiv138

Pentru servire am taiat bucati de lipie, le-am stropit cu ulei picant si le-am dat la cuptor. Cand e gata pasta, sunt gata si crontanelele.

diapozitiv224

Intai am macinat nautul, usturoiul si sumacul cu sare.

diapozitiv314

Am adaugat tahin, zeama de lamaie si ulei de masline.

diapozitiv416

Apoi am asezat pe farfurie in stil traditional (ca pe hummus), am uitat sa pastrez si cateva boabe de naut pentru decor, merge si asa.

diapozitiv513

Batalia a inceput …

diapozitiv618

2 gânduri despre &8222;Pasta de naut cu susan&8221;

  1. Dana, de unde ai luat Tahini? in urbea mea nu aflu niciucum, nici macar la Cora si Carrefour, la raionul de internationale 😐

  2. Teo, eu am luat de la Istambul dar se gaseste in magazinele cu specific turcesc si arabesc, sunt cateva in capitala, mi se pare ca scrie si in ultimul numar din Bicataria Pentru Toti de asta. In alta parte nu stiu, accidental mai apare in supermarketurile care au raioane arabesti/turcesti, La Fourmi sau Mega Image de exemplu, ba chiar si Angst cateodata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s