Martie, opt, bridge si culturalizare

Si ceva de mancare in timpul jocului de carti, piept de porc gatit in abur, la cuptor, cu mujdei si piure.

diapozitiv223

Dupa ce mi-am bagat mintile in cap, vinul in acelasi cap, somn si ness, am fost la un spectacol dat de copiii care incearca din rasputeri sa ajunga instrumentisti de vaza, in caza memoriala Notarra (pe langa piata Galati si Spaniei). Cu ultimele ramasite de baterie am pozat putin in interior.

diapozitiv313

diapozitiv415

diapozitiv512

diapozitiv617

Astazi am facut mucenici muntenesti, la noi numai asa se fac.

diapozitiv715

Am „plantat” ciuperci, de fapt am luat un kit cu substrat deja intesat cu micelii si pamant si tot ce mai trebuie ca sa cresc ciuperci pe balcon, import Ungaria, ce o iesi, Dumnezeu cu mila.

diapozitiv812

Apoi din seria „sacrificarea resturilor din frigider” am reusit sa adun cate putin din ce se vede (salata, ardei, morcov, un rest de zacusca, juma’ de borcan de anghinare, un cartof, un dovlecel stingher, un borcan inceput de salata de vinete, niste patrunjel cam ofilit si ce mai e pe acolo):

diapozitiv914

Am pus straturi legumele si am dat la cuptor.

diapozitiv109

A iesit un ghiveci bun si mai ales usor.

diapozitiv1113

Pentru ai normali am trantit un bors de fasole cu afumatura, plus extrem de mult tarhon. Ca o mini-reteta, in ea am pus: fasole, costita afumata, bucatele de ciolan, putina slana de Sibiu, morcov, telina, albitura, rosii, tarhon si bors. Am uitat complet de ceapa.

diapozitiv1212

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s