Beirut

http://www.restaurant-beirut.ro/

Contact

Adresa:
Str. Nicolae Racota nr. 3A
Bucuresti, Sector 1

Rezervari:
Tel/Fax: 021 222 01 69
Mobil: 0722 30 23 20

In cautarea unui local libanez am ajuns in final la Beirut, bine am facut. In general in localurile libaneze se mananca foarte bine, nici Beirut nu a facut exceptie.

Mancarea proaspata, preparata pe loc, lipsa de bauturi alcoolice suplinita de un airan delicios, preturi corecte.

Pentru o idee cat de cat corecta, o sa va insir meniul nostru (cinci persoane): platou beirut (cu trei mancaruri reci gen ghiveci-zacusca, unul cu fasole verde, unul cu bame, unul iute cu orez, baba ganouj, iaurt cu menta, hummus), salata tahini, inca o salata mare cu lipii crocante prin ea, am uitat cum ii zice, tabouleh, kebeh (patru bucati), falafel (patru bucati la portie, la fel), coaste de miel, vita cu sos de rodie, cartofi picanti, mixed grill cu oaie, pui si nu mai stiu ce, frigarui de pui cu cartofi si sos de usturoi. Foarte gustoasa vita cu sos de rodii, nu ca celelalte ar fi fost mai prejos, lipiile fierbinti aduse pe masura ce se terminau celelalte astfel fiind mereu calde, mancarea adusa in ritmul in care era gata, totul a fost excelent. Desi intrau destui doritori, nu te simteai deloc zorit, din contra.

Din partea casei ni s-a oferit in afara de farfuriuta cu diverse masline si legume, inca o portie de tahini, cafele si ceaiuri.

Este, cred eu, de preferat o rezervare, localul era plin. Desi nu se consuma alcool, se fumeaza. Toaleta nu este ceva de vis, dar dat fiind ca am vazut in ultimul hal de nesimtire starea toaletei de la locanta de fitze Belle Epoque, nu e atat de important.

Toata consumatia a fost 230 de lei noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s