Dorada cu lamai confiate

Reteta e tot din Cuisine et Vins de France; ne trebuie o dorada, paprika si lamai confiate dupa spusele lor asa: se sareaza felii de lamaie si se lasa peste noapte sa lase zeama, apoi se acopera cu ulei de masline si se lasa la frigider cateva zile.

diapozitiv511

Se pun in tava felii de lamaie, dorada, se amesteca uleiul din care s-au scos lamaile cu paprika (boia, iute sau dulce, cum vreti) si se unge bine pestele. Se pun felii de lamaie confiate si pe deasupra si se da la cuptor. Eu am pus in tava si putina apa, fara sa atinga dorada.

diapozitiv616

Se lasa la cuptor sa se coaca (depinde de cuptor).

diapozitiv714

Eu am recuperat si uleiul de masline din tava si l-am ametit cu niste zemuri de lamaie si l-am pus alaturi.

diapozitiv811

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s