Pastrav in pergament cu cinci tipuri de piper

Reteta e atat de simpla ca mi-e rusine s ao numesc „reteta”, toata treaba, aroma, smecheria, sta in folosirea diverselor tipuri de piper, eu am avut negru, alb, verde, rosu si szechuan.

diapozitiv120

Se amesteca toate modelele de piper si se pun cu o felie de lamaie pe si in peste.

diapozitiv214

Se stropeste cu ulei de masline si se impacheteaza in pergamentul care se impacheteaza in folie de aluminiu.

diapozitiv47

Se coace la cuptor, se elibereaza din cuptor, se mananca.

diapozitiv56

In asteptare se poate consuma o supa de legume.

diapozitiv611

Sau nu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s