Musacaua mamei mele

Adica exact cum imi aduc eu aminte ca o facea maica-mea cand eram io bitoanga. Fix astea erau ingredientele:

diapozitiv79

Mai intai prajea cartofii in ulei, dupa ce ii taia felii. Apoi calea ceapa, adauga carnea, vin si condimente si le lasa sa se faca sub capac.

diapozitiv87

Adauga si bulion (eu pun rosii pasate) si mai lasa nitel, apoi punea strat de cartofi, de carne, iar cartofi si, daca era sezon, capac din rosii.

diapozitiv98

Si lasa apoi la cuptor sa se rumeneasca si sa scada.

diapozitiv105

Iata si o sectiune.

diapozitiv1110

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s