Zacusca de fasole

Am intrebat in stanga si in dreapta (eu de mancat, am mancat prima oara la Orsova, la mama lui Alin), m-am holbat prin carti si pana la urma am executat-o. De doua ori.

Am tocat si pus la calit in ulei ceapa si nitel morcov, apoi ardei kapia copti si curatati si am lasat nitel impreuna.

diapozitiv1134

Am adaugat fasolea trecuta si ea prin masina si suc de rosii si am lasat sa fiarba.

diapozitiv2101

A iesit in culori tomnatice.

diapozitiv385

Am repetat dar a doua oara am pus numai jumatate din fasole tocata si jumatate cu boabele intregi, a fost mai apreciata a doua varianta.

diapozitiv475

Asta nu inseamna ca nu am facut si clasica zacusca, cu vinete, poftiti dovada.

diapozitiv566

Cat de romaneasca e „zakuski” nu stiu si nici nu imi pasa, vreau doar sa spun ca mi se pare unul din cele mai bune feluri de mancare inventat vreodata. Amin.

2 gânduri despre &8222;Zacusca de fasole&8221;

  1. Te rog să ne scuzi. Închideam ediţia şi n-avea nici unul o poză ca lumea cu zacusca. Am recurs la acest procedeu cu care nu prea sunt de acord doar din cauza presiunii timpului.Îţi promit că nu se va mai repeta. Friends? Cu stimă, Bună Ziua Făgăraş

  2. OK, friends 🙂 bafta in continuare. ps: daca cereati nu ma suparam ca nu sunt profesionist, daca mai aveti nevoie dati un semn si se rezolva 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s