Aripioare lipicioase

Un „remake” la o reteta de-a memetului (zis si bobu si animaloo), care o prestase cu niscaiva coaste de porc, s-a executat dupa cum urmeaza:

– pasul unu, marinat aripile in amestec de: bere, sos dulce acrisor, ardei iute, usturoi, sare.

diapozitiv195

– pasul doi, lasat peste noapte sa se cunoasca.

– pasul trei, le-am tras la tigaie cu tot cu marinata pana a scazut de tot. In tigaie fiind si ulei, fireste.

diapozitiv277

– pasul patru, prezentat la apel si apoi infulecat temeinic.

diapozitiv362

Aleluia!

17 gânduri despre &8222;Aripioare lipicioase&8221;

  1. Cu placere nedisimulata 🙂

    Sa pui si link la blogul tau sau ceva cand mai faci cate o chestie de aici (sau asemanatoare) sa vaz si eu.

  2. A 😀 am inteles altceva (si anume sa specific sursa la mine pe blog cand pun retete de la tine :P).
    Inca nu le-am pus pe blog.. mai dureaza ca sunt in urma rau cu retetele. Mai am o gramada de pus.
    Daca nu uit, vin aci si dau cu goarna cand pun reteta 🙂
    Seara faina!

  3. Nuu, nici vorba sa pui sursa, ce am inebunit, nici io nu sunt sursa aripilor, ma gandeam sa mai dai pur si simplu semne de viata, la asta m-am gandit, nu am ambitii d’astea cu surse, trafice si alte prostii, stai linistita 🙂

    Ce tampita sunt am dat reply la mail. Deci nu ma lua cu specificat sursa, ca nu suntem pe ciuli, vezi tu poze semnate, copirait d’ala sau alte traznai pe undeva? Stai linistita 🙂

  4. Eee cum sa nu pun, de fiecare data cand iau o reteta de undeva pun, ca asa mi se pare normal 🙂
    Ce, tu nu ai spus la tiganeasca, ca e dupa o idee de la mine (care nici aia nu era a mea :)) )

    Am inteles ce ai vrut sa spui, si o sa dau de veste 😉

  5. Hallo,
    Stimata doamna si distinsa, ieri ne-am lipit destele cu aripile de pui gatite la mare repezeala! No, m-am lasat inspirata si ca rezultat pot spune doar….tulai doamnie ca bune o mai fo!
    O mica abatare de la original…n-am avut bere din PACATEEEE dar, a iesit minunat cu vin alb sec. Aroma perfecta. Se va repeta si cu bere, garantat. 🙂
    Sper sa primesti acest mesaj chiar daca ai scris reteta de ceva vreme.
    Intrebare: caut pe search blog archiv cu butonul corespunzator „mergi”, dar din pacate raspuns nema, nix!
    Adica vreau aripioare lipiciose si imi raspunde error. Pai pana parcurg toata luna cu pricina ( februarie 2009), sau archiva cu carne de pui( ma plimba in totii anii 2009-2011 cand domnia ta a gatit cu pasaret) dureazaaaaa!
    Eu am plans si am luat notite, par example: aripioare lipicioase, ficatei, ciolane de porc la cuptor pe care doresc sa le gatesc, dar n-am notat ziua, luna, anul!!! Ce greseala!
    No, mi-am zis oful!
    Daca nu primesc raspuns, ma anunt pe articolul de la ordinea zilei, ca ce conteaza tot de haleala e vorba 🙂
    O zi faina
    Katze

  6. E de la idiotii cu search si eu tot asa patesc, trebuie fie sa nimeresti la fix un titlu fie, sa ii ia gaia.

    Ba eu cred ca si cu vin tot la fel de bune sunt si, parca mi-ai citit gandurile, am o pohta de aripioareeeee de nu iti imaginezi, azi ma gandeam chiar. Dar momentan mi-o pun in cui, sper, nu pentru multa vreme.

    Zi buna si tie 🙂

  7. Pingback: Aphextwinz's Blog
  8. Pingback: Aripioare lipicioase, picante, dulci acrisoare si cateva cumparaturi « Aphextwinz's Blog
  9. Pingback: Idei cu ce sa NU gatim de Craciun si Revelion « Aphextwinz's Blog
  10. Pingback: Colectia de aripioare « Aphextwinz's Blog
  11. Pingback: ARIPIOARE LIPICIOASE
  12. Pingback: ARIPIOARE LIPICIOASE - Edith's Kitchen

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s