Carne de vita cum a facut Jamie

Si nu numai el ci si noi cei care ne-am luat dupa el. Nu ne trebuie decat ulei de masline, usturoi (nedecojit), o ramurica, maxim doua, de rozmarin si carnea despre care vorbeam.

Intai punem usturoiul si rozmarinul in ulei incins pana incep sa degaje putin miros.

diapozitiv160

Punem alaturi si carnea si o lasam in functie de cat de insangerata dorim friptura.

diapozitiv250

O perpelim pe ambele parti si o lasam apoi sa se „odihneasca” intr-o folie, ca sa difuzeze nuanta de rozaliu in toata felia. Dupa care ne ocupam voiniceste de ea. Garniturile potrivite, in afara de vin, pot fi cartofii natur, legume diverse sau, daca sunteti smecher si aveti buget, ceva sparanghel. Daca nu, nu.

diapozitiv335

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s