Seara indiana

Pe cai neasteptate, din India, via Geneva, via Sala Palatului mi-au provenit niste condimente, normal ca indiene. Le-am pus la lucru cu prima ocazie avand ca principali invitati in stomacele amicilor pe domnul piept de pui, file de peste, pulpa de purcel si o adunatura de legume.

Intai m-am pregatit pentru peste facand o pasta din ingredientele din imagine:

diapozitiv128

am uns temeinic fileurile

diapozitiv223

si le-am prajit intr-o tigaie antiaderenta.

diapozitiv317

Am pregatit salata de legume si iaurt din:

diapozitiv412

am condimentat cu:

diapozitiv510

Dovleceii i-am prajit si scurs apoi,

diapozitiv610

restul legumelor le-am taiat marunt si le-am amestecat cu iaurt si condimente.

diapozitiv76

Am pregatit ingredientele pentru pui:

diapozitiv86

si pentru porc:

diapozitiv93

amestecand carnurile cu ingredientele de mai sus si lasandu-le sa se faca in tigaie.

Le-am pregatit pentru dat mosafirilor.

diapozitiv104

O imagine cu toate trei pe foc, in plin proces de tratare termica:

diapozitiv1112

Si la masa cu ghiridon improvizat, porc, pui, peste, legume si orez basmati ca garnitura.

diapozitiv129

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s