picioci rantaliti

O noua aparitie in zona cartofului zis si taranesc, noua pentru noi muntenii, provenita din zona germano-austro-maghiaro-svaba-sasa-transilvana (dar cine poate sti in cate locuri a ajuns?). Garnitura, moartea muraturilor, piciocul rantalit se face simplu: se fierb ceva cartoafe (crumpeni) si se dau pe razatoare. Se caleste in ulei ceva ceapa, se pun cartoafele rase si se amesteca temeinic. Se da gust cu sare, piper si boia. Si-apoi asta este tot. Se cheama ca am rantalit piciocul bade? Noapai asa se pare.

picioci-rantaliti

Reclame

2 gânduri despre &8222;picioci rantaliti&8221;

  1. Pingback: Subproduse, resturi si cumparaturi « Aphextwinz's Blog
  2. Pingback: Mic dejun de sambata « Aphextwinz's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s